AFLYST – Invitation til Jubilæumsfesten.

Følgende er sendt ud til festdeltagerne:

Kære Jubilæumsdeltagere.

På grund af den situation, der nu er opstået og henset til udmeldingerne fra Statsministeren og Myndighederne i øvrigt, har vi besluttet at AFLYSE Jubilæumsfesten på lørdag.
Vi er også i en situation, hvor Kulturzonen angiveligt bliver lukket, så vi har ingen mulighed for at gennemføre festen.
Det er hensigten, at festen skal gennemføres på et senere tidspunkt, og vi vil forsøge at opretholde vores bestilling af mad og underholdning m.v., men blot udskyde leveringen, hvis det er en mulighed. Det finder vi alt sammen ud af inden for de nærmeste dage.
Vi beklager den kedelige beslutning, men det er nok den rigtige beslutning under de givne omstændigheder.
—-
Vi har nu modtaget bekræftelse på, at vi kan udskyde leveringen af buffet’en fra Gaudium til et senere tidspunkt.
Det samme er tilfældet med vores underholder Kimlarsenjam.dk, så nu venter vi bare på normaliserede forhold i landet.
—-
Det er kun tiden, der vil vise, hvornår festen bliver afholdt, men det er helt sikkert, den nok skal blive holdt.
Vi har besluttet ikke at tilbagebetale det indbetalte beløb, men i stedet vente til festen skal holdes – skulle der til den tid være nogen, der ikke har mulighed for at deltage, vil de selvfølgelig få deres penge tilbage.
——-
I forbindelse med Digevangs 75 års fødselsdag, inviteres medlemmer med hjemmeboende børn til et jubilæumsarrangement med mad, drikke og underholdning – invitationen kan ses på dette link: Jubilæumsinvitation_2020

Bemærk! Når man sender en tilmelding på 75@digevang.dk kan man risikere at modtage et retursvar med overskriften: Undelivered Mail Returned to Sender – men det skal I ikke tage jer af – mailen er leveret, og der er formentlig tale om en returmelding fra et Spam-filter hos vores mailudbyder.
Når betaling har fundet sted, kan vi også se betalingen – enten i MobilePay eller i banken.

Ind til nu har vi modtaget følgende tilmeldinger:
Voksne: 62
Børn: 10

Tilmeldingsfristen er udløbet.